Så många mackor, så lite tid

Känner du dig lite lätt sommarslö? Det är OK, det är semester. Dröm dig bort till saltstänkta västkustklippor och sväng ihop denna succémacka a´ la svåger Axel: rostat surdegsbröd från Sundsby bageri, rökt ål, gravad lax, pillade räkor, romsås, aioli och fransk senap. Toppa med lite färska grönsaker: hackad rödlök, gurka och sallad. Om du gjort allt rätt ska det se ut så här:

De e la gött änna! Det tycker även Axel och Susannes två labradorer Smilla och Tessie som här övervakar Axels trix i köket:

De är inte nödbedda om man säger så.

Klem / T & G.


Kommentarer
Postat av: smullran

Hej Flugorna!

Vilken underbar matblogg! Speciellt nu, när ni även har med matintresserade labradorer - de är bäst! Fortsätt med ert vetenskpliga matarbete!

Kram från ett fan

2008-07-18 @ 08:33:18
Postat av: Flugorna

Hej Smullran!



Tack så mycket för de fina orden! Våra små flugkinder glöder som vinteräpplen!

Självklart fortsätter vi enträget med vårt arbete med att spåra upp härlig och ibland rälig mat i Skåne med omnejd. Matlabradorerna kanske kan hjälpa oss i spårhundssyfte?



Med vänliga hälsningar / Flugorna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback