Semlemums

Under lördagen tog sig en av flugorna ut på långpromenad i den stora staden och vad fick hon med sig hem om inte en liten, liten gudabenådad semla. Den inköptes på Konditori Amarant då flugan av egen erfarenhet vet att det är där de allra sötaste semlorna serveras. Snart kommer väl Sydsvenskans testpatrull och påstår något annat, men minns då: De har fel, flugan har rätt.


Bullen är riktigt tung, mandelmassan lagom söt och dold av ett mycket stort lager spritsad grädde. Vill man kan man även få dem utan florsockerpuder. Bara en sån sak. Efter att man med taket grävt sig en bit in i den mjuka härligheten är det bara att hugga in på bullens botten och försöka göra det utan att få grädde på hela näsan. Amarants bullar är utan tvivel värda sina 16 spänn och får givetvis de högsta betygen. Så vad väntar ni på? Alla ni som bor i Malmö: KÖP en (eller varför nöja sig med en? Köp ett helt dussin vettja!)idag!


Kommentarer
Postat av: Nina

Jaaa, Amarant är bäst på semlor. Mums!

2009-02-03 @ 11:05:51
Postat av: Fluga G

Visst är det så! Vill nog ha en idag med!

2009-02-03 @ 13:36:02
Postat av: Flugsyster

Åh, vad smarrigt det lät med en god och saftig semla! Synd att man inte får äta kolhydrater nu för tiden!

Tror jag skall synda en dag, men det får bli semla från Styckets bageri i Skärhamn........

2009-02-03 @ 16:53:48
Postat av: Anonym

Hörde ryktas att en av flugorna var gravida men det kanske bara var ett rykte så det var semlor som provats istället? ;)



Grattis!

2009-02-03 @ 21:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback